frank jansen scherprechter bij ozc tegen scd 83

  Als dit te negatief klinkt, dan houden we het er op dat beide teams vrij zijn van degradatiezorgen, maar een hoofdrol in 3D zit er niet in. Af en toe een pleziertje door een van de titelkandidaten schade toe te brengen en dat was het wel zo’n beetje. Nou ja, dan kun je vrijuit voetballen, maak er een leuke wedstrijd van ben je geneigd te zeggen.

  En nee, aan de kassa was het bordje ‘uitverkocht’ niet nodig. Tja, wat wil je. Temperatuurtje hoor. Lig je lekker in de tuin en kom dan maar es in de benen voor een wedstrijdje waar niets meer op het spel staat. Werd het een lauwe wedstrijd? Een herenakkoord misschien, allebei een puntje? Daar zag het lange tijd naar uit, maar dat had meer te maken met onkunde dan met onwil. De veldacteurs hadden nogal eens ruzie met de bal en de coördinatie tussen geest en voet liet nogal eens te wensen over. Strijd was er wel. En kansen? Mwoah. Mondjesmaat. De verslaggever turfde er uiteindelijk zes voor OZC en vijf voor de formatie van Richard Tempelman. En dat spreken we over de gehele negentig minuten. Voor de thee was Erik Wencker het dichtst bij ene treffer. De Derby Star stuiterde via zijn voorhoofd en de deklat boven de geschrokken Mark Bennemeer het speelveld weer in. Na de thee werd van SCD ’83 weinig meer vernomen. De equipe van pascal Weteringe stelde er te weinig tegenover, waardoor de streekderby leek uit te monden in een bloedeloze 0-0.

  Maar zowaar, er zat een krent in de zouteloze pap. Frank Jansen speelde zich in de slotfase vrij, halverwege de vijandelijke helft. Nou, uithalen maar een keer. Het schot had kracht, maar koerste recht op doelman Jelmer Koes af. Handjes strak en lichaam achter de bal en het scorebord was niet versprongen. Nu stuiterde het leer via de handschoenen van de sluitpost lullig tegen het nylon. Verdiend, mwoah…, ach, wat maakt ’t uit. Puntjes binnen, niet zeuren.

  Stand 3D: Lutten 21-42, Hardenberg ’85 21-41, Hoogeveen 22-41 (+36), LTC 22-41 (+25), Tonego 20-37, ZZVV 22-32, OZC 22-31, Hollandscheveld 21-25, FDS 20-24, Fit Boys 19-21, SVN ’69 20-21, BSVV 19-15 en SCN 19-5.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.