europa kinderhulp zoekt vakantiegezinnen

  Wilt u ook graag iets van betekenis doen voor een ander? Stel dan uw huis open voor een vakantiekind. Europa Kinderhulp is op zoek naar vakantieouders,  mensen die een tijdelijk thuis willen zijn voor kinderen die opgroeien in zorgelijke situaties. Geef een kind de vakantie van zijn of haar leven. Deze kinderen zijn blij met gezelligheid en aandacht. Gewoon meedraaien in uw gezin, dat is waar het om gaat. Ze gaan na het voorlezen, samen eten en buiten spelen met een nieuwe ervaring naar huis. Dat pakt niemand hen af. U kunt deze zomer veel betekenen voor een kind. Zonder vakantieouders kunnen deze kinderen niet op vakantie.

  De vakantieperioden zijn: Oekraïne: 07 juli tot en met 28 juli, Frankrijk: 17 juli tot en met 2 augustus, Oostenrijk: 16 juli tot en met 3 augustus, Nederland: 23 juli tot en met 1 augustus Duitsland, Berlijn: 16 juli tot en met 2 augustus, Hannover: 23 juli tot en met 3 augustus, – Schneeberg/Delitzsch: 23 juli tot en met 10 augustus.

  Er wordt veel aandacht aan de voorbereiding besteed en ook tijdens de verblijfsperiode staat u er niet alleen voor. Kijk voor meer informatie op www.europakinderhulp.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.