eindelijk het wordt lente

  Dinsdag en woensdag zijn nog ronduit herfstachtig. Er vallen geregeld buien boven Salland en het Vechtdal, die bovendien gepaard kunnen gaan met een klap onweer. Het KNMI heeft hiervoor zelfs code geel afgegeven. Donderdag belooft fris te worden, met een temperatuur van slechts een graad of acht.

  Vanaf vrijdag kunnen de t-shirtjes tevoorschijn gehaald worden. De zon laat zich volop zien en het warmt snel op. Op vrijdag wordt het maximaal vijftien graden, waarna de doorbraak van de lente zaterdag vrolijk verder gaat. Voor het eerst dit jaar wordt op veel plekken de twintig graden aangetikt. De terrassen worden klaar gemaakt voor een prachtig weekend en de fanatiekelingen kunnen hun barbecue vast onder het stof vandaan halen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.