echtpaar kuiper uit dalfsen viert 60 jarig huwelijksfeest

  Arend werd geboren in Rouveen. Na enkele jaren op de boerderij te hebben gewerkt bij zijn ouders, volgde hij een directeurs opleiding landbouw coöperaties in De Steeg. Hij werkte vele jaren in die branche in onder andere Nieuw Amsterdam en Mariënberg.

  Het echtpaar kwam in 1990 in Dalfsen wonen. Zij werd geboren in Amsterdam. Na de kweekschool werd zij juf op een school in Rouveen en vervolgens in Mariënberg. Het echtpaar leerde elkaar kennen in Rouveen. Getrouwd werd er in Amsterdam. Beide zijn bestuurlijk op vele terreinen zeer actief geweest. Een van de zoons verwoordt het als: voor kerk, staat, maatschappij en samenleving. Arend was onder andere in Dalfsen ook vele jaren in diverse functies actief bij Stichting Welzijn Ouderen. De tuin, ook volkstuin, was een grote hobby van het echtpaar.

  Het echtpaar heeft vier kinderen (twee dochters en twee zonen), veertien kleinkinderen en acht achterkleinkinderen. Het echtpaar woont nog geheel zelfstanding en beide beschikken nog over een redelijke goede gezondheid. Het huwelijksfeest werd in huiselijk kring gevierd.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.