duivenmelkers kijken uit naar nieuw onderkomen

  Tekst: Willem Lampe

  Het clubgebouw, dat stamt uit 1987 en is gesitueerd pal onder molen De Lelie van Anton Wolters, moet plaats maken voor huizenbouw. Een nieuwe locatie is gevonden op een braakliggend stuk grond aan de noordzijde van sportpark Westbroek. Een prima stek, met het oog op het aanrijden van de vrachtwagens, die in het vliegseizoen de duiven oppikken.

  In het weekeinde na de paasdagen begint gewoontegetrouw het wedstrijdseizoen voor de duivenmelkers van PV de Luchtpost. Symbolisch hebben de leden alvast een start gemaakt met de bouw van het nieuwe clubgebouw. Dit ging gepaard met het bezoeken van de locatie en het onthullen van een bouwdoek. De leden zijn op voorhand zeer ingenomen met de nieuwe stek. En ja, het gaat een druk seizoen worden met de aanstaande bouwactiviteiten en tussendoor de gebruikelijke wedvluchten. Gepland is dat eind september/begin oktober de missie voltooid is, mits er geen tegenslagen zijn.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.