duif van piet harmsen triomfeert

  Tekst: Willem Lampe

  De duiven hadden een zeer snel vertrek en wisten door de stevige zuidwestenwind hoge snelheden te behalen. Het was de 269 van Piet Harmsen die om 10.02 uur als eerste aantikte op zijn thuisbasis in de buurtschap Damsholte

  Met een gemiddelde snelheid van maar liefst 109 km een per uur was de 269 de rest van het deelnemersveld te snel af . Ook in het rayon 6 op een deelnemersveld van 2432 duiven behaalde de duif van Harmsen een fraaie vierde plaats.

  De eerste tien van het concours Tongeren:
  Piet Harmsen 1 en 10
  Gerard Wolters 2, 5, 6 en 9
  Jan van der Veen 3
  Hennie Wolters 6
  Gebroeders Ramaker 7 en 8.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.