dudok strijkkwartet quartet amsterdam speelt in theater de stoomfabriek

  Het Dudok Quartet Amsterdam bestaat uit Judith van Driel (viool), Marleen Wester (viool), Marie-Louise de Jong (alt-viool) en David Faber (cello). Het ensemble trad reeds op in de Verenigde Staten, Concertgebouw Amsterdam, is regelmatig te horen op Radio 4 en was te gast in het TV-programma Podium van Paul Witteman (www.dudokkwartet.nl).

  Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor dit concert, te bestellen via de website: www.theaterdestoomfabriek.nl of bij Primera in Dalfsen en aan de zaal.

  Het concert begint om 15.00 uur. Inloop met Thee of Koffie vanaf 14.30 uur. Na afloop een drankje na (inclusief). Wilt u een hapje eten na het concert? Dat kan, er is een speciaal concertmenu samengesteld door Restaurant De Fabriek. Even telefonisch reserveren; 0529 433026.

   

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.