drukbezochte eindavond stokvisdennen

  De medailles voor het clubkampioenschap zijn omgehangen, de bekers voor opvallende schaatsers in verschillende caegorieën uitgereikt en certificaten voor de clubrecords overhandigd. Ook zijn de contracten met onze kledingsponsoren Bouwbedrijf Bongers, en Autoschade Jan Masman verlengd. Freddy Wennmars presenteerde de mooie nieuwe kledinglijn, waarbij ook gedacht is aan alle zomeractiviteiten als skeeleren, hardlopen en fietsen, en zelfs een triathlonpak ontbreekt niet. Voor de winter kunnen de schaatsers nu ook een warm donsjack in clubkleuren kopen, naast handige ritsbroeken en een winddicht trainingsjack. Na de officiële plichtplegingen was er voor de jeugd de mogelijkheid om te zwemmen of te squashen. Squashkampioen van Nederland bij de heren 40+ Jeroen van Vilseren, vader van schaatstalent Loek, begeleidde het laatste, nieuwe onderdeel van de avond.

  De vier bekers die uitgereikt werden, zijn de Minibokaal, in het leven geroepen door oud-trainster Minie Koenjer voor een positief opvallende pupil, de Kontrastbokaal van Hanny Hilgenkamp voor de beste manlijke junior- tot en met tweede jaars neo-seniorman, de Bongersbokaal van Freek Bongers voor de beste man vanaf neo-senior 3 en de Gerner Esbokaal van oud-trainer Hans de Boer voor de beste vrouw vanaf de juniorleeftijd. Dit jaar gingen de bokalen naar: C-pupil Britt van der Linden, vijfde bij het NK en in het bezit van alle clubrecords, B1-junior Stefan Westenbroek, Nederlands kampioen kortebaan, snelste B-junior van Nederland op de 500 meter en ook met een waslijst aan clubrecords achter zijn naam en bovendien de nodige baanrecords, Erben Wennemars voor zijn Nederlands kampioenschap marathon bij de masters en nieuw lid Eva Riemersma – van Rheenen, vanwege haar Nederlands en Wereldkampioenschap allround bij de masters.

  De clubkampioenen van dit jaar bij de pupillen zijn: F-pupillen Stefan Everts en Sanna van der Velde, D-pupillen Mette ten Cate en Jelle Kleinlugtenbeld, C-pupillen Luuk van de Pol en Britt van der Linden, B-pupil Owen Ganzeboer en A-pupillen Britt Bijker en Joris Jansen. Bij de junioren en ouder was er goud voor C-junioren Joep Wennemars en Bo Meijer, B-junioren Iris van Beek en Stefan Westenbroek, A-junior Stijn Hulst en senior Pien Keulstra.Clubrecords waren er voor Luuk van de Pol, met 1:49,47 op de 1000 meter, C-junior Niels Meijer met 4:29,44 op de 3 km, A-junior Anke Breunis met 18:07,15 op de 10 km en bekerwinnaars Westenbroek en Van der Linden. Sprinter Stefan Westenbroek reed onder andere een prachtige 9,88 op de 100 meter en 36,97 op de 500 meter en Britt van der Linden lijkt vooral op de langere afstanden goed uit de voeten te kunnen met een fraaie 49,47 en vijfde van Nederland op de 500 meter en een vierde plaats op de 1000 meter met 1:43,86.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.