dos 63 en vilsteren trakteren toeschouwers op doelpunten

  Ook nu werden de toeschouwers getrakteerd op veel doelpunten. Acht in totaal, waarvan vijf op het conto van Vilsteren dus reken maar uit. Hendri Zwinselmna vond de zege verdiend. “Hobbelig veld, warm, maar we waren effectief.” Al vroeg in de wedstrijd zet Wouter Mars Vilsteren op voorsprong en knikt er even later met het hoofd nog eentje bij. “Ja, ja, met de kop, dat doet ie anders nooit”, grinnikte zijn trainer. DOS ’63 houdt via Jonathan Kok aansluiting en deze 1-2 is ook de ruststand. Het is weer en wedstrijd als Souliman Aouragh na de hervatting vlot de gelijkmaker scoort. Spits Justus von Martels reageert daarna attent op een listig passje van Niels Noordman en Vilsteren staat weer op voorsprong. Vanuit een vrije trap herstelt Noordman de marge van twee, maar nog zit het duel niet in de pocket. “Even later legt de scheids hem maar zo op de stip. Hij zag hands, ik niet”, herinnert Zwinselman zich. Papito Tuitt ontfermt zich met succes over de bal en is van plan dit kunstje even later te herhalen, wanneer Jesper Peul in de fout gaat. De doelman van Vilsteren maakt zijn vergrijp goed en ranselt de bal uit het doel. Als Jeffrey Feijen in de slotfase de stand naar 3-5 tilt is de buit binnen.

  Stand 5A: Ulu Spor 17-43, IJhorst 17-36, Scheerwolde 15-34, Uffelte 18-32, Vilsteren 19-31 (3 punten in mindering), Giethoorn 16-29, DVSV 18-22, DOS ’63 16-19, Wapserveen 18-15, Kuinre 16-12, Blankenham 16-5 en Willemsoord 16-4.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.