Home / dichteres tineke de boer te gast bij fietje herbrink

dichteres tineke de boer te gast bij fietje herbrink

Tineke ten Boer schrijft al sinds haar prilste jeugd gedichten, maar deed in 2015 voor het eerst mee met ‘Dichter bij Zee’, een jaarlijks terugkerend poëzie-event. Tijdens de Kunst-om-Dalfsendagen op 5 en 6 mei zal zij de door haar ook tentoon gestelde gedichten voordragen.

Tussen 10.00 en 17.00 uur geeft zij elk heel uur een rondleiding. Voor en na die tijd is er ruimschoots tijd om het sfeervolle werk van Tonnie en Fietje te bekijken. Beiden hebben een geheel eigen stijl, maar vullen elkaar ook wonderwel aan met hun kleurrijke werken vol expressie. Ook in de tuin van Fietje valt van alles te beleven. Zo is er een blotevoetenpad waar het mos je voeten streelt.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.