de stokvisdennen beginnen aan eerste trainingen voor nieuwe schaatsseizoen

  Bij de schaatstrainingsgroepen staat het plezier in het schaatsen en met elkaar voorop. De enthousiaste, ervaren trainers proberen dat plezier te vergroten door de schaatsers te laten werken aan techniek en uithoudingsvermogen. De actieve groep schaatsers bestaat komend seizoen uit ongeveer vijftig pupillen en junioren, rond de 15 (neo-)senioren en een groeiende groep masters.

  De gezamenlijke trainingen zijn op maandag (fietsen), woensdag (droogtraining) en vrijdag (skeeleren). De fietsers fietsen in verschillende groepen vanaf de ijsbaan, waarbij enige ervaring wel gewenst is. De droogtraining bestaat uit looptraining en allerlei leuke oefeningen en spelletjes, op en rond de ijsbaan. Er wordt geskeelerd bij de skeelerbaan in Wijthmen. Het fietsen en de droogtraining beginnen om 18:30. Het skeeleren om 18:00 voor de pupillen en 19:00 voor de ouderen. Als lid kies je zelf aan welke trainingen je meedoet, net zoals je in de winter zelf bekijkt hoe vaak per week je op het ijs wilt staan.

  Ben je nog geen lid, maar wil je wel een keer meedoen? Neem dan even contact op via trainingsgroepen@stokvisdennen.nl, of kom bij een training kijken.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.