de heideslak rijdt weer over de sallandse heuvelrug

  Het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, Grotestraat 281, 7441 GS te Nijverdal is het vertrekpunt van de heideslak. Tegenover het BuitenCentrum is voldoende parkeergelegenheid. De Heideslak is een unieke mogelijkheid voor mensen die minder goed ter been zijn om te genieten van het bos en het prachtige uitzicht op de Noetselerberg. Een groep enthousiaste vrijwilligers neemt u mee op een bijzondere excursie. Onderweg vertelt de chauffeur leuke verhalen en wijst hij, zij op mooie dingen in de natuur. Een groep vrijwilligers en Staatsbosbeheer maken samen dit project mogelijk.

  Op een aantal dagen maakt de heideslak een aantal korte ritten van ongeveer 3 kwartier. Ook is het mogelijk om een lange rit te maken van ongeveer 2 uur. De korte rit kost voor volwassenen 3,50 euro en voor kinderen t/m 12 jaar 1,50 euro. De kosten voor een lange rit zijn voor volwassenen 7 euro en voor kinderen t/m 12 jaar 3,50 euro. Via de website van Staatsbosbeheer kunt u de heideslak reserveren.
  https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/salland/activiteiten 

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.