dauwtrappen voor goede doelen in nieuwleusen

  De Zonnbloem Staphorst/ Rouveen zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van de afdeling komen graag langs voor een kop koffie of om samen met iemand op pad te gaan. Daarnaast organiseert de Zonnbloem verschillende activiteiten. In de agenda op de website www.zonnebloem.nl/staphorst kunt u zien wat ze allemaal doen. We hopen als toerclub een mooie bijdrage aan deze activiteiten te kunnen leveren.

  Vriendgroep AU gaat al jaren op wintersport met een groep mensen met een beperking. Deze mensen wonen met name in Nieuwleusen, Dalfsen en Huizen. Ze wonen grotendeels begeleid in onder andere een wooncentra van Philadelphia. De begeleiders offeren zich belangeloos een week op (op eigen kosten) om deze mensen een leuke en plezierige wintersport te kunnen laten beleven. Afgelopen jaren hebben steeds meer sponsoren zich terug getrokken waardoor het programma onder druk komt te staan. Met de bijdrage van Toerclub Nieuwleusen hopen we dat vriendgroep AU weer een volledig programma kan neerzetten komende winter.

  U kunt dauwtrappen op een gewone fiets, e-bike of racefiets en daarmee steunt u beide goede doelen.

  Voor een ieder is er een geschikte afstand. De routes zijn met pijlen uitgezet en voeren u dit jaar door het schitterende Drentse landschap.

  De starttijden zijn:

  Start 40 km van 6:30 – 12:00 uur

  Start 80 km van 6:30 – 11:00 uur

  Start 120 km van 6:30 – 10:00 uur

  Sluiting om 15:30 uur

  De inschrijving en startplaats is vanaf Het Witte Peerd, Westeinde 5, Nieuwleusen

  Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50. Elke euro wordt aan de goede doelen besteed. Meer informatie kunt u vinden op www.toerclubnieuwleusen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.