Home / danique noordman van sv dalfsen opgeroepen voor oranje onder 15

danique noordman van sv dalfsen opgeroepen voor oranje onder 15

Al het hele seizoen draait Danique mee met selectieactiviteiten van de KNVB. Afgelopen dinsdag vond de laatste hiervan plaats bij voetbalvereniging Hercules in Utrecht. Een dag later hoorde ze dat ze door is naar de definitieve selectie van 18 speelsters. Danique: “Toen ik het hoorde was ik super blij natuurlijk! Het meest kijk ik uit naar het voetballen met die meiden. En het is spannend om drie dagen met het team in een hotel te verblijven. Het volkslied ben ik al aan het oefenen, haha.”

De oefeninterland tegen Duitsland wordt woensdag gespeeld op sportpark De Koerbelt in Rijssen, de thuishaven van Excelsior’31. De aftrap is om 16.00 uur. SV Dalfsen laat weten trots te zijn op Danique en wenst haar veel succes in Oranje.

Lees ook

De Vechtdalverbinding: van Ommen naar Zwolle

OMMEN – De KBO-PCOB Ommen (seniorenbond) houdt op 26 oktober een informatieavond over de Vechtdalverbinding. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.