dalen ontneemt ovc 21 de adem

  Tja, en dan moet je naar Dalen, de laatste uitdager, zo daar nog van gesproken kan worden, van de onbetwiste koploper Dalfsen. Misschien wel de best voetballende ploeg van 3C. De 3-1 thuisnederlaag in gedachten, kwam OVC ’21 er cijfermatig genadig vanaf. Tja, wat konden de fans verwachten op ’t Grootveld in Dalen, kat en muis, David tegen Goliath?

  Nee, een verrassing zat er geen moment in. “Die lui zijn een maatje te groot voor ons”, analyseerde Nick Zandman na afloop kort maar krachtig. De spits speelde een bijrolletje op ’t Grootveld in Dalen. Ook Damon Nouri was onder de indruk. “Ik vind ze beter nog dan Dalfsen.” We kunnen er kort over zijn. Vanaf minuut een gaf Dalen gas en zette koers richting doel van Kacper Nadozny. Vlot werd duidelijk dat de thuisclub op alle fronten beter was. De equipe van Bert Doldersum oogde fitter, fysiek, sterker speelde slimmer, kortom was klassen beter dat de bezoekers.

  Tja, de ranglijst liegt nooit. OVC ’21 beperkte zich tot tegenhouden. Dat lukte tot een minuutje of tien voor rust. Het schot van Jesper Kroesen leek nergens op, maar Hilco Koster kon het rollertje zo intikken. Tja, het balletje valt vanzelf een keer goed. Of verkeerd, gezien vanuit het standpunt van de ploeg uit Ommen. Als even later Tijmen Venhorst de uit zijn kist stormende Nadozny te slim af is en Peter Harkes vrij ziet staan, mag de Poolse doelman voor de tweede keer de trieste gang naar het net maken. Af en toe brak OVC ’21 uit, maar de formatie van Wijsman was niet bij machte de bal over meer dan 2, 3 schijven in bezit te houden. Amper op gang in het tweede bedrijf laat Koster Nadozny voor de derde keer vissen. “Die lui kunnen wel tot twaalf uur vannacht doorvoetballen, dan maken ze nog geen doelpunt”, schamperde een thuissupporter. Het zei veel, zo niet alles over de krachtsverhouding tussen een topploeg van 3C en eentje in zwaar weer. 3-0, gezien het spelbeeld een logische uitslag.

  Stand 3C: Dalfsen 17-46, Dalen 15-36, CEC 14-29, EMMS 16-26, FC Ter Apel ’96 18-26, SVV ’04 15-24, Twedo 15-23, USV 20-23, Sleen 15-22, Weerdinge 16-19, Musselkanaal 17-17, Gieten 15-15, OVC ’21 17-8 en HODO 16-3.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.