concert lente met viool en orgel met talentvolle violiste chloe elsenaar uit ommen

  Viooltalent Chloë Elsenaar uit Ommen had vorig jaar haar debuut optreden in de W.H. Zwart Hal. Ze wist menigeen te ontroeren met het bevlogen viool spel. Ook deze keer treedt ze samen met één van Nederlands beste organisten André van Vliet.

  Er zullen onder andere de volgende werken worden gespeeld; Sonate in e minor van F.M. Veracini, Die Auferstehung Jesu van J.H. Knecht, Zapateado van P. Sarasate, Fantasie sur “Veni Creator Spiritus”.

  Het is gewenst vooraf te reserveren via tel.0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt 14 euro p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.