Home / commissie mer positief over rapport lelystad airport

commissie mer positief over rapport lelystad airport

De Commissie concludeert, na het bestuderen van het nieuwe milieueffectrapport, dat de minister nu beschikt over alle essentiële milieu-informatie. Daarbij gaat het om minister Cora van Nieuwenhuizen, van Infrastructuur en Milieu. Zij stelde de uitbreiding eerder met een jaar uit, omdat fouten waren gemaakt in de beoordeling.

Van Nieuwenhuizen wil meer tijd voor onderzoek naar milieugevolgen, het vastleggen van het aantal vliegbewegingen en de routes. Met de publicatie van een accuraat rapport over de milieugevolgen, is de eerste stap gezet. In het nieuwe rapport is het woningenbestand geactualiseerd en zijn enkele foutieve invoergegevens gecorrigeerd.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

REGIO – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.