christenunie wethouder uit staphorst wil transfer maken naar ommen

  ChristenUnie Ommen denkt met Faijer de ideale wethouder binnen te halen. ‘We willen graag een ervaren wethouder in het college. Met Faijer denkt de fractie daarvoor een uitstekende kandidaat te hebben. Met zijn brede ervaring en netwerk als voormalig directeur van Stimuland heeft hij veel bestuurlijke kennis. Tijdens zijn wethouderschap heeft hij zich intensief beziggehouden met onderwerpen als de Omgevingsvisie, de decentralisatie van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de woningbouw en de nieuwe gemeentelijke werkwijze EPOS (Efficiënte Procesinrichting Omgevingsrecht Staphorst)’, aldus fractievoorzitter Jan Westert. 

  ‘In Ommen liggen diverse forse opgaven te wachten. De ChristenUnie heeft daar de vorige raadsperiode geen deel uitgemaakt van de coalitie en het college, dus er zijn veel ambities. Ik denk dat ik mij daar goed kan blijven ontwikkelen. Ik kijk met een goed gevoel terug op mijn periode in Staphorst en ben benieuwd naar mijn toekomst in Ommen. De Ommer gemeenschap kan in mij een betrokken wethouder verwachten’, besluit Faijer. 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.