balkbrug in de achtervolging tegen bew

  Niks van dit alles. De ontmoeting liep uit op een remise: 2-2. Dik Runherd kon er mee leven. “Een terechte uitslag. We hadden het lastig. Ze speelden met veel passie en door het slechte veld kwam er van onze opbouw aanvankelijk niet veel terecht. We begonnen uiterst stroef.” Als halverwege het eerste bedrijf Joris Bouwman de bal weg wil roeien staat doelman Joey Overes in de baan van het schot. Patrick Prent profiteert namens Blauw En Wit. Ondertussen heeft de afweer van Runherd de handen vol om Bart de Bruin in toom te houden. De stoorzender uit Vledder veroorzaakt na de thee weer eens onrust waarvan Robin Bouwhuis profiteert. Na de 2-0 ziet Runherd donkere wolken hangen, maar de lucht klaart.

  “Freekie…, Freekie…, hééé jongens, daar is Freekie”, nee, het lied van Joost Prinsen ging niet over hun pijlsnelle buitenspeler, maar spookte wellicht door de hoofden van de Balkbrug aanhang, nadat Freek Haveman Balkbrug weer in de wedstrijd schoot. Steven Zwiers bracht het ensemble van Runherd zelfs langszij en dan is er nog een kwartier te gaan. Balkbrug is los. Zwiers raakt de lat en een kogel van Patrick Bloemberg suist nipt langs de verkeerde kant van de paal. “We kwamen met tien man sterk terug. Drie man gewisseld en toen moest Lars Heldt er af. Ik hield mijn hart vast, maar het begon plots te lopen”, zag de trainer van De Balk tot zijn eigen verbazing.     

  Stand 4E: Oldeholtpade 19-43, Veno 18-39, Steenwijk 18-37, De Blesse 19-36, Ruinen 19-31, Oranje Zwart 20-28 (34-36), Steenwijkerwold 20-28 (30-32), Balkbrug 19-27, Pesse 18-26, Wacker 18-24, Kraggenburg 19-18, RKO 21-16, Old Forward 19-15 (34-43) en BEW 19-15 (18-51).  

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.