anwb automaatje dalfsen zoekt nieuwe chauffeurs

  Iemand met een vervoersvraag neemt twee dagen van te voren contact op met de coördinator. Deze zoekt een vrijwilliger uit de poule van chauffeurs die de rit wil/kan uitvoeren. Op het afgesproken moment haalt de chauffeur de passagier op om de rit uit te voeren. Bij korte ritten zal er vaak gewacht worden om ook de terugweg te verzorgen. Zit er veel tijd tussen de heen- en terugreis dan maakt de chauffeur een afspraak wanneer hij voor de terugreis klaar zal staan. Indien nodig en wenselijk kan er een andere chauffeur de terugreis verzorgen. De passagier betaalt aan het eind van de rit rechtstreeks een vergoeding aan de chauffeur van dertig cent per gereden kilometer. Dit wordt berekend vanaf het huis van de chauffeur.

  Velen zijn inmiddels bekend met deze vervoersdienst. Alleen dit jaar zijn er al ruim 200 ritten gereden door de beschikbare 24 chauffeurs. Om in de toenemende vraag te kunnen blijven voorzien heeft Automaatje Dalfsen behoefte aan uitbreiding van het aantal chauffeurs. Daarvoor worden mensen uit het dorp Dalfsen gezocht die een auto en tijd hebben en die het leuk vinden om mensen met een vervoersvraag te helpen.

  Belangstellenden kunnen voor aanmelding of nadere informatie contact opnemen met coördinator G. van Bennekom via 06-28338624  (tussen 8.30 en 12.00 uur) of Saam Welzijn via 088-8508800.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.