Home / alternatieve elfstedentoertocht doet ommen aan

alternatieve elfstedentoertocht doet ommen aan

Honderden oldtimers uit vervlogen tijden zijn zaterdagmiddag te bewonderen tussen 13.00 en 14.00 uur. De deelnemers komen vanuit Texel tot aan Maastricht jaarlijks deze Elfstedentocht meerijden. Dit doen ze met merken als Zündapp, Kreidler, Berini, Batavus, Sparta, Puch, Mobylette, NSU, Hercules, DKW, Gazelle en nog veel meer.

Het jaar 2018 is uitgeroepen tot het jaar van het Cultureel erfgoed, hier vallen de oldtimer bromfietsen ook onder. Dus wilt u cultuur snuiven, dan bent u van harte welkom in Ommen. Wilt u zelf meerijden, meld u dan aan via 0546-561123 info@elfstedentoertocht.nl. Kosten voor deelname bedragen 8 euro per persoon.

Lees ook

Lampie

Kwikstaart   Vilsteren of Junne? Even checken. Juist, de temperatuur oplopend naar een graadje of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.