alternatieve elfstedentoertocht doet ommen aan

  Honderden oldtimers uit vervlogen tijden zijn zaterdagmiddag te bewonderen tussen 13.00 en 14.00 uur. De deelnemers komen vanuit Texel tot aan Maastricht jaarlijks deze Elfstedentocht meerijden. Dit doen ze met merken als Zündapp, Kreidler, Berini, Batavus, Sparta, Puch, Mobylette, NSU, Hercules, DKW, Gazelle en nog veel meer.

  Het jaar 2018 is uitgeroepen tot het jaar van het Cultureel erfgoed, hier vallen de oldtimer bromfietsen ook onder. Dus wilt u cultuur snuiven, dan bent u van harte welkom in Ommen. Wilt u zelf meerijden, meld u dan aan via 0546-561123 info@elfstedentoertocht.nl. Kosten voor deelname bedragen 8 euro per persoon.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.