95 jarig jubileum sint willibrordusschool vilsteren

  “De feestelijke opening werd gedaan door burgemeester Vroomen. Daarna hebben de ouders, kinderen en leerkrachten genoten van een spetterende show van Magic John. Vervolgens zijn de kinderen vanaf groep 4 een eigen graffitischilderij gaan maken en hebben zij een drumworkshop gevolgd van Streetbeat.

  De kinderen t/m groep 3 hebben de hele ochtend trucs gemaakt en genoten van de ballonnenkunst van Magic John en hebben ’s middags hun eigen feestje gevierd. Aan het eind van de dag hebben de kinderen een spetterende drumshow gegeven voor alle ouders en belangstellenden.

  Tussen de middag was er heerlijke patat met een snack en aan het eind van de dag werden de kinderen getrakteerd op een ijsje. Het was een geslaagde dag! Op naar de 100 jaar!”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.