7500 bezoekers bij hardenberg buiten

  Met een dikke jas aan genoten de bezoekers, jong en oud, van nieuwe en vertrouwde activiteiten op het terrein dat Staatsbosbeheer ieder jaar moeiteloos vrijgeeft voor Hardenberg Buiten. Nieuw dit jaar was de obstacle run van Total Outdoor Event op het strand. Bestuurslid Gerrit Henk Hutten vertelt vol trots: ”Iedere run zat vol, we hebben ruim 250 deelnemers gehad. Vooraf is dat natuurlijk even spannend, hoeveel mensen komen hier op af? Het is hartstikke goed verlopen en het was heel tof om dit als onderdeel van Hardenberg Buiten te organiseren!” Om half 4 was er een spannende finale met de tien snelste deelnemers van de dag. De winnaars: 1. Rick Bennink, 2. Justen en 3. Carlijn Jansen.

  Er waren verschillende knutselactiviteiten, zoals het maken van een plantenbakje, boshanger, talking stick, Vechtdal vlieger en natuurlijk werd er geschminkt. Namens de Saxenburgh Groep waren sportartsen aanwezig voor een gezondheidscheck. Bij de scouting werden broodjes gebakken, er werd gezongen door Luister Unplugged, Erik Volkers zorgde voor een swingende sfeer op het plein, waar De Dansfabriek en Strong For Life een aantal demo’s verzorgden. Dedemsvaart Natuurlijk was er met Mega Jenga, Bamboe Challenge en 2 grote woordzoekers. Vechtdal Bushcraft leerden de bezoekers hoe je zoal een vuurtje kunt maken en bouwden aan een natuurlijke sauna. Bij de brandweer mochten kinderen helpen blussen en in de brandweerauto, Staatsbosbeheer organiseerde wandelingen, bezoekers konden het proces van ‘boom tot plank’ volgen en de nestkasjes waren op een gegeven moment gewoon allemaal op!

  Ook was er genoeg te eten en te drinken. Broodjes met warm vlees van de Uitdaging, suikerspinnen, smoothies, popcorn, ijsjes en poffertjes. En koffie van Arbeidscentrum de Branderij en De Rheezerkamer.

  Het bestuur kijkt vol trots terug op Hardenberg Buiten 2018! Voorzitter Nico Arkes: “Ieder jaar proberen we nieuwe activiteiten aan te trekken rondom het thema. Dit jaar was het thema gezondheid en daarbij pasten de obstacle run van Total Outdoor Events en de sportartsen van de Saxenburgh Groep heel goed. We hadden niet durven dromen dat er dit jaar zoveel bezoekers zouden komen! Wij gaan nog even volop nagenieten en dan aan de slag voor volgend jaar!”

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.