Home / zorgcentrum t vlierhuis verblijd met schenking voor bewoners

zorgcentrum t vlierhuis verblijd met schenking voor bewoners

De radio’s zijn nieuw en voorzien van moderne technieken, maar ze zien eruit als de radio van vroeger. De deurstickers zijn authentiek en verschillend. Elke bewoner van een huiskamergroep heeft zijn eigen unieke deursticker.

“Wij zijn erg blij met de giften. Herkenning van voorwerpen en omgeving is voor onze bewoners heel belangrijk,” aldus wijkmanager Alien Tuinman van ’t Vlierhuis. “Onze zorg voor mensen met geheugenproblemen wordt daar helemaal op afgestemd. De mensen wonen bij ons in een kleinschalige woonvorm. Het is geweldig om te zien dat de mensen zo genieten van het luisteren naar de radio, die voor hen zo herkenbaar is. Ze zijn enthousiast en vragen soms zelf naar de muziek.”

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.