Home / zorgbelang overijssel biedt hulp bij vinden van passende ondersteuning

zorgbelang overijssel biedt hulp bij vinden van passende ondersteuning

Voor alle inwoners van de gemeente Ommen is er kosteloze ondersteuning beschikbaar. Alle inwoners van Ommen kunnen voor zorg- gerelateerde vragen over de Wmo, Jeugdwet, Participatiewet, Zorgverzekeringwet en de Wet langdurige zorg terecht bij de cliëntondersteuners van het Adviespunt Zorgbelang Overijssel. Zorgbelang Overijssel biedt een samenhangend aanbod. Inwoners van de gemeente Ommen kunnen ook bij Zorgbelang Overijssel terecht wanneer ze niet precies weten onder welke wetgeving de vraag valt. Hierdoor kunnen inwoners sneller geholpen worden en worden ze minder vaak van het kastje naar de muur gestuurd.

Inwoners kunnen contact opnemen met het Adviespunt Zorgbelang via 074-291 35 97 of clientondersteuning@zorgbelang-overijssel.nl.  Kent u iemand die ondersteuning nodig heeft? Breng hem of haar dan gerust op de hoogte van het Adviespunt Zorgbelang. Wilt u als professional meer informatie ontvangen? Ook dan kunt u contact met het Adviespunt Zorgbelang opnemen.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Home / zorgbelang overijssel biedt hulp bij vinden van passende ondersteuning

zorgbelang overijssel biedt hulp bij vinden van passende ondersteuning

Voor alle inwoners van de gemeente Ommen is er kosteloze ondersteuning beschikbaar. Alle inwoners van Ommen kunnen voor zorg- gerelateerde vragen over de Wmo, Jeugdwet, Participatiewet, Zorgverzekeringwet en de Wet langdurige zorg terecht bij de cliëntondersteuners van het Adviespunt Zorgbelang Overijssel. Zorgbelang Overijssel biedt een samenhangend aanbod. Inwoners van de gemeente Ommen kunnen ook bij Zorgbelang Overijssel terecht wanneer ze niet precies weten onder welke wetgeving de vraag valt. Hierdoor kunnen inwoners sneller geholpen worden en worden ze minder vaak van het kastje naar de muur gestuurd.

Inwoners kunnen contact opnemen met het Adviespunt Zorgbelang via 074-291 35 97 of clientondersteuning@zorgbelang-overijssel.nl. Kent u iemand die ondersteuning nodig heeft? Breng hem of haar dan gerust op de hoogte van het Adviespunt Zorgbelang. Wilt u als professional meer informatie ontvangen? Ook dan kunt u contact met het Adviespunt Zorgbelang opnemen.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.