zorgbelang overijssel biedt hulp bij vinden van passende ondersteuning

  Voor alle inwoners van de gemeente Ommen is er kosteloze ondersteuning beschikbaar. Alle inwoners van Ommen kunnen voor zorg- gerelateerde vragen over de Wmo, Jeugdwet, Participatiewet, Zorgverzekeringwet en de Wet langdurige zorg terecht bij de cliëntondersteuners van het Adviespunt Zorgbelang Overijssel. Zorgbelang Overijssel biedt een samenhangend aanbod. Inwoners van de gemeente Ommen kunnen ook bij Zorgbelang Overijssel terecht wanneer ze niet precies weten onder welke wetgeving de vraag valt. Hierdoor kunnen inwoners sneller geholpen worden en worden ze minder vaak van het kastje naar de muur gestuurd.

  Inwoners kunnen contact opnemen met het Adviespunt Zorgbelang via 074-291 35 97 of clientondersteuning@zorgbelang-overijssel.nl.  Kent u iemand die ondersteuning nodig heeft? Breng hem of haar dan gerust op de hoogte van het Adviespunt Zorgbelang. Wilt u als professional meer informatie ontvangen? Ook dan kunt u contact met het Adviespunt Zorgbelang opnemen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.