Home / wereld autisme dag ook in dalfsen

wereld autisme dag ook in dalfsen

Om 19.30 start de avond met een kort cabaret ‘Wouter de Au(/r)ti(e)st’ waarin het publiek meegenomen wordt in de wereld van autisme. Wouter van de Waterbeemd heeft zelf autisme en deelt zijn ervaringen en belevingen. Tijdens het tweede deel van de avond kunt u deelnemen aan een workshop/presentatie naar keuze. De thema’s hiervoor zijn ‘Help, mijn kind heeft autisme’ door Wendy Wesselink-ten Thije, ‘Autisme binnen het gezin’ door Nancy Satter en Ilja Bomers en ‘Mijn partner heeft autisme?!? door Hennie Meulenkamp.

De avond duurt ongeveer tot 21.30 uur, waarna er gelegenheid is om na te praten. De avond is kosteloos en wordt georganiseerd door: SAAM Welzijn, MEE IJsseloevers, Wendy Wesselink-ten Thije en Het Zorgcafé Dalfsen. Aanmelden of meer informatie over deze avond? Bel of mail Ilja Bomers, Mantelzorgmakelaar SAAM Welzijn: i.bomers@saamwelzijn.nl, 0572372882 of 06-19218070.

Lees ook

Werkzaamheden stuw Junne mogelijk half mei hervat

JUNNE – Eind april kreeg Waterschap Vechtstromen toestemming van de bestuursrechter in Zwolle om te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.