Home / vrouwelijke politici gemeente ommen wij maken het verschil

vrouwelijke politici gemeente ommen wij maken het verschil

Alice Makkinga (CDA), Roosmarijn Werners (D66), Jacqueline Tuinbeek (CDA), Annelies Bakelaar (CDA) en Ilona Lagas (VVD) zijn actief in de gemeentepolitiek. Zij vinden het goed dat vrouwen steeds vaker politiek actief worden en van zich laten horen.  “Wij vrouwen creëren, participeren en realiseren. Met ziel en zakelijkheid zetten wij ons in voor de gemeente Ommen. Met aandacht voor goede besluitvorming, betrokkenheid van inwoners en eerlijke politiek werken wij als vrouwen samen aan een sterk Ommen nu en in de toekomst.”

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.