Home / volleybalteam flash xc is ongeslagen kampioen

volleybalteam flash xc is ongeslagen kampioen

Foto: Martine Bisschop (Close-up fotografie)

De eerste set werd door de spanning dan helaas ook net verloren. Gelukkig herpakten de meiden en jongens zich en wisten ze met 3-1 de wedstrijd weer te winnen. Belangrijke punten waren binnen gehaald, nog 3 punten en het kampioenschap was een feit. Zaterdag werd er wederom afgereisd naar Zwolle, dit keer naar Zwolle-zuid. Een wedstrijd tegen de hekkensluiter, dus de voorbereidingen voor het kampioensfeestje waren stiekem al getroffen door zowel de kinderen als de ouders. Met een overtuigende zege van 4-0, waarbij zelfs de laatste set met 25-0 werd gewonnen, kon het kampioensfeestje beginnen. Op zaterdag 21 april zullen de meiden en jongens gehuldigd worden bij hun laatste wedstrijd van dit seizoen.

Het XC team bestaat uit de volgende meiden en jongens: Brecht Wieling, Melissa Bisschop, Jasmijn Popken, Maxime Jansen, Marleen Vos, Roos Drenth, Gerriën Mijnheer en Stan ter Wee. Ze worden getraind en gecoacht door Manon van Blanken.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.