volco ommen schoolvolleybalkampioenschap in de startblokken

  Het Volco Ommen Schoolvolleybaltoernooi wordt op de 3e woensdag van maart gespeeld, dit jaar op 21 maart. De hogere groepen van de basisscholen in de gemeente Ommen strijden dan om het kampioenschap van de gemeente Ommen. Het is een groot sportspektakel waaraan niet alleen de kinderen, maar ook leerkrachten, begeleiders, ouders, scheidsrechters, tellers, organisatoren en publiek veel plezier beleven. Er wordt gespeeld volgens de CMV spelregels niveau 6 (CMV = Cool Moves Volleybal), waarbij een team uit vier kinderen bestaat en het veld kleiner is. Dit sluit beter aan bij het niveau dat kinderen van die leeftijd spelen als ze op volleybal gaan.

  Ook dit jaar maakt een yellwedstrijd deel uit van het programma. Een yell is een soort strijdkreet. Op uitnodiging van de jury zullen uit vele kelen weer de nodige decibellen klinken. De bekendmaking van de winnaar van de yellwedstrijd is rond 15.30 uur.

  Voor het zover is zal er eerst flink strijd geleverd worden in Ommen. De kinderen van de scholen zullen 21 maart hun beste beentje voorzetten. De eerste fluitsignalen klinken om 13.30 uur. Om 16.10 uur starten de finalerondes en de prijsuitreiking is rond 16.45 uur.

  Titelverdediger St. Bernardusschool zal er alles aan doen om de eer van de school hoog te houden. Of dat lukt kunt u zelf komen bekijken. Vanzelfsprekend is publiek de hele middag van harte welkom.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.