Home / verprutste kansen breken ozc op

verprutste kansen breken ozc op

Tekst: Willem Lampe

Een revanche kwam er niet van. Het was weer het oude liedje volgens elftalleider Gerrit Makkinga. “We kregen de mooiste kansen, mar weigeren te scoren. Dat breekt ons het hele seizoen al op. En ja, dan krijg je vroeg op laat het deksel op de neus. Zeker tegen een goede ploeg als Hoogeveen.” Als in de tweede helft doelman Mark Bennemeer Jan Benjamins neerhaalt gaat de bal op de stip. Marcel Linthorst velt het vonnis van elf meter. Hoogeveen slaat daarna in de persoon van Jesse de Haan nog twee keer toe, met een geflatteerde 3-0 tot gevolg.

In 3D begint langzamerhand een afscheiding te ontstaan, tussen de ploegen die voor de prijzen gaan strijden en een aantal dat moet vrezen een klasse naar beneden te duikelen. Daartussen zit een soort niemandsland, waarin de ploeg van Pascal Weteringe bivakkeert.

Stand 3D: Hoogeveen 18-35 (+33), LTC 18-35 (+26), Hardenberg ’85 17-32 (+28), Lutten 17-32 (+20), Tonego 16-28, ZZVV 17-23, SCD ’83 17-22, Hollandscheveld 15-21, OZC 17-19, FDS 15-18, SVN ’69 16-17, BSVV 15-12, Fit Boys 14-11 en SCN 12-5.

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/y5MnAE6vyPo”]
[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/bDR7iK8vcgo”]

Lees ook

Zwembaden De Meule en Gerner openen 1 mei de deuren

Openluchtzwembaden gemeente Dalfsen beperkt openen vanaf 1 mei DALFSEN/NIEUWLEUSEN – Op zaterdag 1 mei gaan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.