Home / uitgebreid programma voor koningsdag in nieuwleusen

uitgebreid programma voor koningsdag in nieuwleusen

Vanaf 09.30 uur kunnen de versierde fietsen worden opgesteld voor het gemeentehuis voor de optocht. Ook dit jaar zijn er weer prijzen beschikbaar voor de allermooiste creaties. De aubade, die wordt geopend met een woord van de burgemeester, wordt muzikaal verzorgd door MusicArdore. Aansluitend vindt de optocht met versierde fietsen plaats. Rond 11.00 uur zullen de fietsers terug zijn bij ’t Olde Gemientehuus.

Vanaf De Viersprong starten vanaf 11.00 uur weer diverse activiteiten: een fiets- of auto/motorpuzzeltocht georganiseerd door Stichting Hand in Hand en een wandeltocht, mogelijk gemaakt door Stichting Sportief Nieuwleusen. De opbrengst van al deze diverse tochten komt ten goede aan Stichting Hand in Hand.

Om 13.00 uur staat er voor iedereen in het Palthebos een heerlijke, gratis brunch klaar staat. Door de hulp en bijdrage van diverse winkeliers en sponsoren kunnen bezoekers gratis mee-eten. U kunt genieten van heerlijk belegde broodjes, soep, koffie, thee en andere drankjes.

Door een fantastische bijdrage uit de Rabobank Coöperatieweken kan de organisatie het muzikale programma in het Palthebos uitbreiden: vanaf 13.00 uur tot het einde van het programma geniet u van live muziek in vele diverse genres. Alle muzikanten en artiesten op een rij: jazz trio Da Bant, The Broken Chains, DJ VanderWood en Empire coverband. Het programma duurt tot ongeveer 19.00 uur.

Nieuw dit jaar: Kofferbakmarkt in het Palthebos. Op veler verzoek is dit onderdeel na heel wat jaren terug op het programma. Verzamel dus al je oude speelgoed, kleding, boeken en andere spullen waar je graag iemand anders blij mee maakt en verkoop ze tijdens Koningsdag. Wil je jouw spullen uitstallen? Meld je dan (met of zonder auto) om 13.00 uur aan de ingang van het Palthebos aan de zijde van de Middeldijk en je krijgt een plekje toegewezen. Van tevoren aanmelden is niet nodig, maar houd er wel rekening mee dat het niet is toegestaan voor 16.00 uur met auto het terrein weer te verlaten. Voor meer informatie over de kofferbakmarkt: kijk op de website of op de Facebookpagina.

 

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.