tweede kamerlid maurits von martels wil in gesprek met inwoners van ommen

  Het werkbezoek begint om 13.00 uur bij het Bezoekerscentrum Ommen van Marjolijn Rhee aan de Hammerweg 59a. Marjolijn geeft toelichting op “De kracht van noaberschap en jezelf blijven”. Om 14.00 uur komen de mogelijkheden van agrofood aan de orde. Het Vechtdal is een sterk merk met mooie en lekkere natuurlijke producten. Froukje Jansen van Puur Vechtdal legt hierover het één en ander uit. Maurits von Martels sluit om 15.00 uur hierop aan met thema’s als de kracht van het Vechtdal, leefbaar platteland en noaberschap.

  Om 16.00 uur vertrekt Von Martels met de bezoekers richting de Vechtbrug. Het Tweede Kamerlid gaat hier in op de verkeersuitdagingen in Ommen. Het afsluitende deel van het werkbezoek is om 16.30 uur in restaurant Tante Pos. Het thema hier is asbest. Menig inwoner van Ommen krijgt hier de komende jaren mee te maken. Spreken de thema’s als inwoner van Ommen u aan, wees dan van harte uitgenodigd en leg uw vragen aan Maurits von Martels voor.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.