Home / tweede kamerlid maurits von martels wil in gesprek met inwoners van ommen

tweede kamerlid maurits von martels wil in gesprek met inwoners van ommen

Het werkbezoek begint om 13.00 uur bij het Bezoekerscentrum Ommen van Marjolijn Rhee aan de Hammerweg 59a. Marjolijn geeft toelichting op “De kracht van noaberschap en jezelf blijven”. Om 14.00 uur komen de mogelijkheden van agrofood aan de orde. Het Vechtdal is een sterk merk met mooie en lekkere natuurlijke producten. Froukje Jansen van Puur Vechtdal legt hierover het één en ander uit. Maurits von Martels sluit om 15.00 uur hierop aan met thema’s als de kracht van het Vechtdal, leefbaar platteland en noaberschap.

Om 16.00 uur vertrekt Von Martels met de bezoekers richting de Vechtbrug. Het Tweede Kamerlid gaat hier in op de verkeersuitdagingen in Ommen. Het afsluitende deel van het werkbezoek is om 16.30 uur in restaurant Tante Pos. Het thema hier is asbest. Menig inwoner van Ommen krijgt hier de komende jaren mee te maken. Spreken de thema’s als inwoner van Ommen u aan, wees dan van harte uitgenodigd en leg uw vragen aan Maurits von Martels voor.

 

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.