Home / tess lennips en albert hazeleger regionale voorleeskampioenen

tess lennips en albert hazeleger regionale voorleeskampioenen

Tien kandidaten, basisschoolleerlingen van scholen in Ommen, Dalfsen, Hardenberg en Twenterand, waren doorgedrongen tot de regionale finale van de Nationale Voorleeswedstrijd. Deze wedstrijdronde werd vorige week gehouden in Theater De Carrousel in Ommen.

Tess Lennips las voor uit Knotsspannend van Tosca Menten, Albert Hazeleger uit Superhelden no. 1 van Marcel van Driel. Beide winnaars brachten de spanning van hun boek goed naar voren bij het voorlezen, aldus de jury. De presentatie van de avond was in handen van Martin Forget van ‘Theater zonder blabla’. Hij speelde ook een voorstelling in de pauze en die viel goed in de smaak.

De winnaar(s) kregen een boekenbon, bloemen en een oorkonde. Alle deelnemers kregen een bibliotheekbeker met paaseitjes.

Deelnemers: Noelle Flierman (OBS De Bonte Stegge), Jade Kamphuis (Heilig Hartschool RK), Joris Jansen (CBS Nieuwoord), Fleur Hutten (RK Willibrordusschool), Dide Bosch (PC basisschool De Maten), Tess Lennips (PCBS De Hoekstee), Albert Hazeleger (CBS Het Koloriet), Bente Blaauw (Prinses Margriet), Elle de Vries (Ds. Doekes) en Sara Willering (De Akker).

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.