Home / succesvolle schietkampioenschappen in nieuwleusen

succesvolle schietkampioenschappen in nieuwleusen

In de voorrondes kon men zich kwalificeren voor de eindronde. Met een luchtgeweer moesten de drie beste teams, bestaande uit vier schutters, van elke klasse tien extra schoten per persoon schieten. Bij de recreanten (mensen die geen lid zijn van Schietsport Vereniging Nieuwleusen) waren er ook in elke klasse titels van Schutterskoningin en –koning te verdienen. Dit zijn in de dames-klasse: Linda Nijmeijer (Oosterveen Oliehandel) met 133 punten, C-klasse: Eddy Schuurman (Vechtdal) met 131 punten, B-klasse: Gerwin Meesters (K.A. van Spijker) met 125 punten, A-klasse: Erwin Kuiper (Arcabo) met 149 punten, H-klasse: Jasper van der Wekken (Zuidberg) met 163 punten geworden.

Tijdens de prijsuitreiking bedankte toernooileider Jaap Bijker de vrijwilligers en de schutters voor de zeer sportieve strijd die is geleverd. Hij kon de diverse prijzen uitreiken aan de volgende teams.

Dames-klasse: 1e Arcabo Stacaravanbouw (186,3 punten), 2e Robertpack (150,8 punten), 3e HB Hovenier (140,4 punten); H(oofd)-klasse: 1e Zuidberg Machining (295,9 punten), 2e Van Duren Schilderwerken (283,3 punten), 3e Arcabo (241,6 punten); A-klasse: 1e Robertpack (269,0 punten), 2e Josto (239,1 punten), 3e Polarweb ICT-diensten (235,6 punten; B-klasse: 1e Hand. Ond. Van Spijker (208,4 punten), 2e Wijkteam Nieuwleusen (197,4 punten), 3e Wildschutters (170,6 punten); C-klasse: 1e Vechtdal Bouw (179,6 punten), 2e Grondschutters (150,2 punten), 3e St. Molen Massier (129,3 punten).

Na het uitreiken van de prijzen bedankte de toernooileider nogmaals een ieder voor de inzet en kon melden dat er ook volgend jaar een jubileum toernooi wordt georganiseerd. Het is dan voor de 28ste keer dat het toernooi wordt georganiseerd. De volledige uitslag staat op de site van Schietsport Vereniging Nieuwleusen www.schietsportnieuwleusen.nl

 

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.