stichting damito stelt opnieuw taarten beschikbaar

  Als vanouds sponsort Bakkerij van der Most de uit te reiken taarten. Vanaf half februari is de inschrijving opengesteld voor de beschikbare vierkante meters in de Trefkoele+. Het Damitobestuur kan nu al melden dat diverse deelnemers zich al hebben aangemeld en dat al 25 procent (450m2) van beschikbare ruimte is ingevuld. Bos bedden uit Nieuwleusen was de inschrijver die de eerste 25 procent heeft volgemaakt.

  Maandagmiddag heeft de voorzitter Wim Dankelman de eerste taart dan ook ‘van harte!’ uitgereikt aan Lubertus Talen van Bos bedden in Nieuwleusen. Het Damito bestuur waardeert hiermee het eerste resultaat in zo’n kort tijdsbestek en nodigt ondernemers dan ook ‘van harte!’ uit zich snel aan te melden voor de resterende vierkante meters, voor het te laat is. Meer informatie over de Damitobeurs van 2019 vindt u op www.damito.nl

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.