Home / st bernardus prolongeert volleybaltitel

st bernardus prolongeert volleybaltitel

De kinderen van alle scholen hadden zich goed voorbereid. Het lijkt wel of het niveau elk jaar hoger wordt. In totaal zijn er 101 wedstrijden gespeeld om uiteindelijk vier teams in de halve finales over te houden. In die halve finales was St Bernardusschool 1 te sterk voor de Guido de Bresschool 1 en kon de Dennenkamp 1 het net niet maken tegen Het Palet 1. Bij de finales was de spanning te snijden. Uiteindelijk prolongeerde de St. Bernardusschool1 de titel ten koste van Het Palet en was in de verlenging de Guido de Bresschol 1 net even sterker dan de Dennenkamp 1.

Mede door bijdragen van de sponsoren Prins Sport Ommen, Excello training & opleiding, Tuincentrum Jurrie Baas, Fitnesscentrum SportRijk fit & gezond, Intertoys Ommen, Bakkerij Van der Most, Douwes Dump, Jumbo supermarkten en DRi3 Reclame en ICT en de meer dan 25 vrijwilligers kan volleybalvereniging Volco spreken van een zeer geslaagde middag.

De allerbelangrijkste bijdrage echter leverden de kinderen zelf, door met zo velen op zo’n sportieve wijze een middag lekker te volleyballen en bij elkaar een net geen drieduizend punten te maken.

De volgende editie? Altijd de derde woensdag in maart. 20 maart 2019 dus.

Lees ook

D66 Overijssel wil meer inspraak voor burgers op provinciaal beleid

REGIO – Met een initiatiefvoorstel wil fractievoorzitter Wybren Bakker van D66 Overijssel het voor inwoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.