Home / slotminuut wordt v v vilsteren fataal

slotminuut wordt v v vilsteren fataal

Tekst: Willem Lampe

“Tja, de afterparty van carnaval. Een hele toestand in Vilsteren. Daar hou je ze niet bij weg. Maar ik moet eerlijk zeggen, in de wedstrijd was er weinig van te merken. Oké, we hebben verloren, maar vandaag heeft de gelukkigste gewonnen. De winnende treffer viel in de slotminuut, nadat wij toch zeker drie kansen op de beslissende lieten liggen. Gelukkig was dit een wedstrijd voor de derde periode en niet voor de tweede, waarin wij er goed voor staan.”

Halverwege het eerste bedrijf laat Damian Leffers met een strak schot doelman Jesper Peul kansloos. Vilsteren gaat op zoek naar de gelijkmaker, maar stuit op welhaast gewelddadig verzet. “Nou, nou, nou, de scheidsrechter liet erg veel toe en trad nogal lankmoedig op”, bevestigde Zwinselman, die niet uitsloot dat arbiter Visser uit de buurt kwam, maar naspeurwerk leert dat Emmeloord niet echt dicht bij Darp ligt. Oké, dit terzijde. Als Jeffrey Feijen een corner van Jari Vlierman succesvol van de plaat laat ketsen hebben we weer een wedstrijd. Het duel lijkt af te stevenen op 1-1 en iedereen lijkt zich te verzoenen met de remise. Iedereen, behalve een man. Met een juweel van een zondagschot, welke van buiten het strafschopgebied in de winkelhaak suist, wordt Barry Leffers deze middag de meest bejubelde man in Darp.

Stand 5A: Ulu Spor 14-34, IJhorst 13-29, Uffelte 14-27, Giethoorn 12-25, Vilsteren 15-25 (3 punten in mindering), Scheerwolde 11-24, DVSV 14-15, DOS ’63 12-14, Wapserveen 14-11, Kuinre 12-10, Blankenham 13-4 en Willemsoord 12-

Lees ook

Rick Evers: Kijk, dit moet je elke dag thuis doen

De mondhygieniëste, die op de website van de praktijk werd voorgesteld als preventie assistente, vroeg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.