schoolvoetbal voor pupillen als opstap naar het grote toernooi

  Tekst: Willem Lampe
  Foto: Ciska Derks

  Dit jaar hebben 31 teams ingeschreven, wat voor de organisatie een hele uitdaging was om een goede indeling te maken. Zelfs na het sluiten van de inschrijving kwamen er nog aanmeldingen binnen. Het grotere aantal teams brengt met zich mee dat er niet alleen flink wat speelvelden beschikbaar moeten zijn, maar ook voldoende kleedkamers en materiaal om de speelveldjes uit te zetten. OVC ‘21 heeft het met behulp van de buren van OZC toch voor elkaar gekregen. Ook de penningmeester van de organiserende vereniging moest even wennen aan het grotere aantal deelnemers, want het aantal ereprijzen wat er te verdienen valt moest eveneens worden aangepast.

  Het toernooi is bedoeld voor de groepen 3 tot en met 6 van de basisscholen. Het voetbalfestijn start om 14.00 uur en het is de bedoeling dat de laatste poulewedstrijden om 16.30 uur zijn afgelopen. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Supporters van de teams, moeders, vaders, oma’s, opa’s, zusjes, broertjes en vriendjes zijn van harte welkom. Spandoeken zijn toegestaan. De organisatie hoopt op een goed, mooi en sportief toernooi.

  Zie www.ovc21.nl voor meer informatie.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.