Home / saxenburgh groep opent pop up winkel in hardenberg

saxenburgh groep opent pop up winkel in hardenberg

In een pop-up winkel aan de Voorstraat 55 (schuin tegenover oude postkantoor) bieden ze de hele week een gevarieerd programma aan. Het doel: jongeren en zij instromers laten zien en laten ervaren hoe leuk en gevarieerd werken in deze branches is. Wethouder René de Vent zal op maandag 12 maart om 13:30 uur de opening verzorgen. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen!

De Saxenburgh trapt af op maandag 12 maart met een inkijkje in de ouderenzorg. Verschillende soorten zintuigstimulering worden gepresenteerd. Zo zijn onder andere de braintrainer en de duofiets aanwezig. Op de vrijdag staat werken in het (nieuwe) ziekenhuis en de revalidatiezorg centraal. Op zaterdag is er de mogelijkheid om te speeddaten met Saxenburgh Groep als werkgever. De gehele week is het mogelijk om te ervaren hoe het is om een dag in een rolstoel te rijden, kun je testen hoe schoon jouw handen zijn en ervaar je hoe blinden/slechtzienden de wereld zien.

Benieuwd naar het programma? Ook de overige organisaties geven een zinvolle bijdrage aan de overige dagen door onder andere verschillende workshops te organiseren. Kijk op www.saxenburgh.nl en houd de Facebookpagina @saxenburghwerkt in de gaten.

Meer informatie over de Week van de Zorg en Welzijn is te vinden op www.weekvanzorgenwelzijn.nl

Lees ook

Soundtrackmuziek in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Arjan Breukhoven verzorgt op zaterdagmiddag 5 februari een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.