Home / rosengaerde doet mee aan de week van zorg en welzijn

rosengaerde doet mee aan de week van zorg en welzijn

Rosengaerde start de week op maandag 12 maart met een toer door de gemeente Dalfsen. Misschien komt u de medewerkers van Rosengaerde wel tegen in uw buurt, op het dorpsplein of bij uw supermarkt. Ze vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden van Rosengaerde. Op donderdag 15 maart is Rosengaerde op de markt in Dalfsen te vinden. Verder verrast Rosengaerde die week ouderen met een ontbijtje aan huis en worden door Rosengaerde gastlessen bij scholen verzorgd.

In het kader van Dalfsen Dementievriendelijk, waar Rosengaerde zich voor inzet, wordt een training gehouden voor ondernemers en gemeente. Ook vindt de aftrap van de aanleg van een dementievriendelijk voetpad plaats. Dit voetpad loopt van zorgcentrum Rosengaerde naar de winkels in het centrum van Dalfsen.

Op woensdag 14 maart bent u om 19.30 uur van harte welkom in het Kulturhus in Lemelerveld om te kijken naar de film ‘Het doet zo zeer’ van Heleen van Royen over haar moeder bij wie Alzheimer is vastgesteld. De film schetst een eerlijk portret over wat deze ziekte teweeg brengt. Aanmelden kan (zonder kosten) via tel. 0529 – 431 541 of receptie@rosengaerde.nl.

Zaterdagochtend 17 maart wordt de Week van Zorg en Welzijn afgesloten met een gezellige ochtend bij Rosengaerde, Pastoriestraat 1 in Dalfsen. Start is om 10.00 uur in de Brandkolkhal met koffie met iets lekkers erbij. Daarna vindt in de beweegtuin de feestelijke opening van een nieuw beweegtoestel plaats. Afsluiting is in ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen, waar van alles te beleven is. U hoeft zich niet op te geven en kunt gewoon aansluiten.

Lees ook

Leerlingen De Polhaar lopen alternatieve wandeldriedaagse

DALFSEN – De oudervereniging van De Polhaar liet zich niet ontmoedigen door de afgelasting van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.