Home / rode kruis ommen organiseert jaarlijkse krentenbloesemwandeltocht

rode kruis ommen organiseert jaarlijkse krentenbloesemwandeltocht

Vanaf 7.30 uur kunnen de eerste wandelaars zich gaan opmaken voor loop. Opgave vooraf is niet nodig.

Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden 5, 10, 15, 25 en 40 km. De Starttijden: 5 km tussen 10.00 – 14.00 uur, 10 km tussen 09.00 – 14.00 uur, 15 km tussen 09.00 – 12.00 uur, 25 km tussen 08.00 – 09.00 uur en de 40 km tussen 07.30 – 08.30 uur. De routes verschillen ieder jaar.

Bij de start ontvangt iedere deelnemer een gezonde versnaperingen voor onderweg.

Eddy en Geertje van Lenthe zijn de route planners en ieder jaar stippelen zij de prachtige wandelroutes uit. De routes worden allemaal bepeild en zijn eenvoudig te volgen. De omgeving van Ommen is natuurlijk bij uitstek een plek om op pad te gaan. Het landgoed Eerde, de Lemelerberg, de Bestemerberg, de Archemerberg, de bossen, zandverstuivingen en rivieren.Het is er allemaal te vinden.

Veel wandelaars kiezen ervoor om alvast te trainen voor de vierdaagse van Nijmegen. Ook tegen het einde van de wandeling verrast het Rode Kruis ieder jaar de wandelaars met een kleine versnapering. Onderweg zijn er vele rustpunten waar men een sanitaire stop kan maken en/of kan genieten van een kopje thee/koffie.

Lees ook

Waterschap lanceert podcast Hoogwaterverhalen

REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) is dinsdag 12 oktober gestart met een podcast …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.