remon elsman en sander bremmer nemen ep ommen over

  Sander Bremmer en Remon Elsman zijn niet langer werknemers, maar eigenaren van EP Ommen

  “De gunfactor was hoog”, verklaart Remon. “Als werknemers kenden en runden we de zaak toch al. We aarzelden niet bij het aanbod van moederbedrijf Electronic Partner om de winkel over te nemen. We werken al jaren samen en weten wat we aan elkaar hebben.” De inwoner van Raalte vertelt het luchtig, maar het is toch een hele stap, van werknemer die om zes uur afsluit en verder geen kopzorg heeft, naar een eigen zaak. “Dat is ook zo”, vult Sander aan. “We wisten natuurlijk wel waar we aan begonnen. De winkel zit er sinds 2009. Remon en ik zitten er vanaf het begin bij. Ik begon als stageloper, later werd ik winkelbediende en nu eigenaar.”

  De twee erkennen dat er wel wat veranderd is. Vooral in de beleving. De verantwoordelijkheid is groter nu. Beide kerels hebben een vriendin, maar de meeruren die aan de zaak worden besteed hebben gelukkig geen negatieve uitwerking op de relatie. “Nee, mijn vriendin komt uit een ondernemersfamilie, die weet hoe het werkt”, bevestigt Remon. Zijn kompaan bevestigt dat het economische tij mee zat. “Dat maakt je beslissing makelijker, maar we hebben vertrouwen in de afloop”, meent Sander. “Ik ben een jongen uit de stad. Ben altijd opgewekt en ik ken de mensen. Die herkenbaarheid is belangrijk. We streven er naar een goede service. Dat moet in een kleine plaats als Ommen, waar iedereen elkaar kent. We hebben een vaste klantenkring opgebouwd. Zien mensen terugkomen. Dat is altijd een goed teken.”

  Het duo eist van zichzelf op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Gevraagd naar het nieuwste speeltje in de branche kijken de twee elkaar lachend aan en laten tegelijkertijd het woord ‘Alexa’ vallen. Dat is niet ons prinsesje, dat is Alexia, maar een hypermodern audioapparaat. “Louder”, roept Sander en jawel, de muziek gaat harder. De winkelier legt uit dat ‘Alexa’ op gesproken commando reageert en vervolgens een liedje harder of zachter laat klinken, of doorschakelt naar een andere song. Het is komt allemaal erg futuristisch over op de verbouwereerde verslaggever.

  Het is maar zo een kleine demonstratie uit het brede pakket aan producten die de boys te bieden hebben. Het duo haast zich te zeggen dat iedereen van harte welkom is. “Kom gerust langs, met alle vragen op gebied van beeld, geluid, laptops, printers, wasmachines of keukenapparatuur”, meldt Sander. “Wij staan iedereen graag met raad en daad terzijde.”

  Zie www.epommen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.