publiek welkom tijdens verkiezingsavonden in dalfsen en ommen

  In Ommen start de uitslagenavond in het gemeentehuis om 21.30 uur. Burgemeester Hans Vroomen maakt tussenstanden en voorlopige uitslagen bekend van de verschillende stembureaus in Ommen. Na het sluiten van het stemlokaal worden onder leiding van de voorzitter van het stembureau de stemmen handmatig geteld. Deze telling is openbaar. Daarna belt de voorzitter de uitslagen naar de gemeente door.

  Er staan televisieschermen met het regionale nieuws in het bedrijfsrestaurant van het gemeentehuis aan de Chevalleraustraat 2. Ook is er een scherm met live alle social media berichten over de verkiezingen, overzichtelijk op één scherm. De avond wordt begeleid door Chris Brandsema. Geïnteresseerden kunnen onder het genot van een hapje en drankje gezamenlijk de voorlopige uitslagen en zetelverdeling afwachten.

  Dalfsen
  In Dalfsen verzorgt de gemeente een feestelijke avond met muziek, een hapje en een drankje. De tussenstanden en uitslagen van de verschillende stembureaus worden gevolgd. Ook worden politieke partijen gevraagd naar hun mening over de ontwikkelingen in de gemeente en volgen de aanwezigen het landelijke nieuws. De inloop in het gemeentehuis is vanaf 21.00 uur, het programma start om 21.45 uur. De presentatie is in handen van Renate Wennemars en burgemeester Han Noten.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.