Home / provincie wil kortere termijn winvergunning hardenbergs gas

provincie wil kortere termijn winvergunning hardenbergs gas

 

Woensdag bespak het college van Gedeputeerde Staten de gaswinning in Hardenberg en formuleerde zij het advies aan de minister. Nu zowel de raad van Hardenberg als Provinciale Staten aangeeft niet voor een lange verlenging van de vergunning te zijn, vertrouwen zij erop dat Gedeputeerde Staten dit overneemt in het advies richting het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Zowel de raad van Hardenberg als Provinciale Staten zetten naast een kortere winningstermijn vol in op continue monitoring en metingen.

Lees ook

Zorghotel Imminkhoeve overgenomen

LEMELE – De Imminkhoeve in Lemele, het zorghotel voor verblijf van zorgbehoevenden, is per 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.