Home / primeur in balkbrug met de int jacobs groep grasbaanraces

primeur in balkbrug met de int jacobs groep grasbaanraces

Dit jaar is de 66ste keer dat de grasbaanraces op paasmaandag wordt georganiseerd. Nadat vorig jaar de eerste halve finale in de Special Klasse werd gereden in Balkbrug, komt er ook dit jaar weer een groot aantal Europese toprijders aan de start. Zo werd er in december al gestart met het contracteren van de coureurs in de diverse klassen!

Grote talentvolle coureurs
Grote internationale en talentvolle nationale toprijders komen naar Balkbrug om deel te nemen aan de Internationale Jacobs Groep Grasbaanraces, waaronder de Duitse Stephan Katt en Christian Hulshorst en Romano Hummel en MAC van Dedem-clubrijder Dave Meijerink. Zelfs Europees kampioen James Shanes, komt naar Balkbrug!
Ook in de zijspanklasse wordt het nodige spektakel verwacht met de spannen Mathijssen/Mollema, Detz/Arling en Goodwinn/Brown.

Meer dan alleen grasbaanraces
Naast het fantastische rennersveld staat er op het terrein een gezellige tent waar de nodige horeca aanwezig is en waar Rockcoverband ‘Scars’ optreedt! Ook is er aan de kleinere evenementbezoekers gedacht, want voor de kinderen staat er een springkussen op het terrein.
De entree is gratis tot 18 jaar, vanaf 18 jaar is de entree 15 euro. Om 12.15 uur vindt de rijdersvoorstelling plaats en om 13.00 uur wordt er gestart met de races. Check de website www.macvandedem.nl of de Facebookpagina van de Internationale grasbaanraces voor informatie.

Zaterdag na de Pasen, Jeugd- en Nationalen races
Naast de Internationale Jacobs Groep Grasbaanraces organiseert de MAC van Dedem samen met de AMBC uit Staphorst een wedstrijddag voor de Jeugd- en Nationale klassen in de Grasbaansport. Op het terrein aan de Molenweg in Balkbrug komen op zaterdag 7 april maar liefst negen verschillende klassen aan het lint. Ook deze races hebben een speciaal karakter, want de punten tellen mee voor het Nederlands Kampioenschap. De MAC van Dedem en de AMBC hebben er weer voor gekozen om geen entree te heffen voor deze dag. Dus wilt u eens kennis maken met de grasbaansport is dit een uitgelezen kans.

 

Lees ook

Inzameling Leger des Heils

DALFSEN – Kleding, schoenen en vodden voor het Leger des Heils kunnen op donderdag 27 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.