politiek dalfsen libertarische partij

  Vincent Oosterveen, lijsttrekker Libertarische Partij

  1. Waar staat jullie partij voor?

  De Libertarische Partij staat voor lagere belasting en regeldruk, wij streven naar volledige erkenning van elk burger als een voor zichzelf beslissend individu dat geen bemoederende overheid nodig heeft.

  2. Wat maakt jullie partij uniek?

  Wat de Libertarische Partij uniek maakt is dat zij de enigste partij is die Rechts-Progressief is. Wij zijn voor vooruitgang en vernieuwing, maar wij wensen dat wel op vrijwillige basis te bewerkstelligen.

  3. Wat willen jullie de komende vier jaar bereiken?

  Wij willen de komende vier jaar vooral wijden aan het verlagen al dan niet afschaffen van diverse gemeentelijke belastingen. Maar ook de voorrangspositie die statushouders hebben willen wij zo snel mogelijk tegengaan. Onze visie is dat zolang er in Nederland sprake is van een woningnood, er geen woningen aan statushouders mogen worden gegeven.

  4. Wat had in de afgelopen vier jaar beter gekund?

  De huidige politiek gedraagt zich heel erg reactief en is enorm behoudend. Wij houden juist van verandering want zonder verandering kan er ook geen sprake zijn van vooruitgang. Er had veel meer naar de wensen van burgers moeten worden geluisterd.

  5. Hoe denken jullie over samenwerking met andere partijen?

  Samenwerking is vrijwel altijd positief, echter wij zijn niet van plan om onze idealen en beloftes naar de kiezer te breken voor een samenwerking met een andere partij. Als wij door een andere partij worden gevraagd om terug te komen op bepaalde beloftes of idealen dan kiezen wij voor geen samenwerking en het behoud van onze idealen en beloftes.

  6. Wat gaan jullie doen met een onverwacht voordeel van 1 miljoen euro?

  Dan gaan wij kijken waar dat geld vandaan komt en door welke belastingen dat geld is opgehaald, vervolgens gaan we kijken of het haalbaar is om de belastingen die voor dit overschot hebben gezorgd te kunnen verlagen.

  7. Hoe ziet Dalfsen eruit in 2025?

  Dat is een moeilijke vraag, dat ligt vooral aan het stemgedrag van de kiezers. Wij hopen uiteraard dat het er dan fantastisch zal uitzien, maar wij zijn ook realistisch. Als de huidige partijen aan de macht blijven op lokaal en landelijk niveau, dan voorspelt dat weinig goeds.

  8. Is er iets wat jullie absoluut nog kwijt willen?

  Bent u er als kiezer ook klaar mee dat de politiek altijd maar loze beloftes geeft?

  Stem dan op de LP, de partij die staat voor wat zij zegt!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.