Home / pec trainer lodeweges aan de slag als assistent bondscoach oranje

pec trainer lodeweges aan de slag als assistent bondscoach oranje

Diverse media weten dinsdagochtend te melden dat Lodeweges de komende maanden door PEC Zwolle verhuurd wordt aan de KNVB. Zo hoeft de bond het contract van de trainer niet af te kopen, maar ontvangen de Zwollenaren toch nog een vergoeding.

Lodeweges is bezig aan zijn eerste seizoen als assistent-trainer bij PEC Zwolle. Daarvoor was hij actief in de jeugdopleiding van de Blauwvingers. Op het cv van de ervaren trainer staan verder onder andere SC Cambuur, sc Heerenveen, NEC en FC Groningen.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 6 december zou de fractie van D66 Ommen weer een inloopspreekuur houden in de Carrousel. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.