Home / ovc 21 vult trainersvacature op met freek goeree

ovc 21 vult trainersvacature op met freek goeree

De zondagclub had de oplossing eigenlijk al in huis. Goeree was lange tijd verbonden aan WVF uit Westenholte. Hij was daar niet alleen speler, maar ook trainer van diverse jeugdteams en het tweede elftal. Hij speelde zich in Ommen in de kijker als oefenmeester van het hoogste jeugdelftal van JCO, de samenvoeging van de jeugd van OVC ’21 en OZC. Voor Goeree vallen de puzzelstukjes perfect samen. Binnenkort betrekt hij een nieuw huis in de Vlierlanden en na de zomer gaat hij als hoofdtrainer aan de slag bij de oudste voetbalvereniging van de gemeente Ommen, op steenworp afstand van zijn nieuwe optrek. Zie www.ovc21.nl

Lees ook

‘Lenteblommen’ toont aan dat lente niet alleen bij de jeugd hoort

OMMEN – Sinds afgelopen donderdag hangt er een bijzonder schilderij, genaamd ‘De Lenteblommen’ bij Brasserie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.