Home / ovc 21 vult trainersvacature op met freek goeree

ovc 21 vult trainersvacature op met freek goeree

De zondagclub had de oplossing eigenlijk al in huis. Goeree was lange tijd verbonden aan WVF uit Westenholte. Hij was daar niet alleen speler, maar ook trainer van diverse jeugdteams en het tweede elftal. Hij speelde zich in Ommen in de kijker als oefenmeester van het hoogste jeugdelftal van JCO, de samenvoeging van de jeugd van OVC ’21 en OZC. Voor Goeree vallen de puzzelstukjes perfect samen. Binnenkort betrekt hij een nieuw huis in de Vlierlanden en na de zomer gaat hij als hoofdtrainer aan de slag bij de oudste voetbalvereniging van de gemeente Ommen, op steenworp afstand van zijn nieuwe optrek. Zie www.ovc21.nl

Lees ook

Een beter toekomstperspectief voor Overijsselse boeren

REGIO – De provincie Overijssel wil in 2021 concrete stappen zetten voor een eerlijker en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.