Home / ovc 21 strikt bas nijhuis sierd de vos en bert van losser

ovc 21 strikt bas nijhuis sierd de vos en bert van losser

Sierd de Vos behoeft bij voetbalkenners geen nadere introductie. De voetbalreporter is vooral bekend om zijn niet-alledaagse uitdrukkingen als ‘koekoek’ en een langgerekt ‘goaaaaaaaal’, tijdens zijn verslaggeving. Maar hiermee zijn vakkennis en originaliteit in het metier afdoen is veel te kort door de bocht. Naast zinnige en onzinnige anekdotes uit de voetballerij komt de even sympatieke als enthousiaste reporter vast wel met een culinaire tip van Spaanse bodem, hiermee doelend op het programma Bodega El Sierd.

Bas Nijhuis is één van de internationale toparbiters die ons land kent met daarnaast een eigen bakkerij in Haaksbergen. Een koekenbakker is Nijhuis echter allerminst, een dijk van een leidsman des te meer! Afgelopen jaar zijn het boek ‘Niet zeiken, voetballen!’ uitgebracht, boordevol smeuïge anekdotes en belevenissen uit de voetballerij. Ongetwijfeld gaan op 29 maart een aantal daarvan de revue passeren. Deze markante scheidsrechter met een volstrekt eigen stijl kan onder andere beroepscriticus Johan Derksen rekenen tot zijn fans.
Bert van Losser is de beoogde forumleider. Een klus die hem bij OVC ’21 al eerder is toevertrouwd en die hem uitstekend af ging. Van Losser is in de huiskamers bekend van onder meer van RTV Oost en Fox Sport en daarnaast voetbaltrainer bij de amateurs.

Sponsoren en vrijwilligers ontvangen binnenkort een uitnodiging voor deze avond. Mocht er daarna nog plek zijn, dan zijn andere geïnteresseerden welkom. Berichtgeving hierover volgt via de site van OVC ‘21.

 

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.