orientatiecursus dwarsfluit in dalfsen

  In deze cursus maken de kinderen spelenderwijs kennis met de fluit. Ze krijgen een kleine dwarsfluit te leen waarop ze de beginselen leren. Ook is er aandacht voor samenspel en muzieknotatie. De cursus bestaat uit 4 lessen van 30 minuten en wordt in groepjes van maximaal 3 kinderen gegeven. Ook volwassenen die geïnteresseerd zijn in dwarsfluit spelen, zijn van harte welkom voor een gratis proefles

  Mirjam geeft les aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus. Door haar jarenlange ervaring is ze in staat de lessen goed aan te passen aan de behoeften van de leerling. Voor meer informatie en opgave kunt u contact opnemen via www.mirjamaltena.nl of info@mirjamaltena.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.